PODIJELI

Večeras se igraju posljednji susreti grupa u Ligi nacija.

Premda je u “A” diviziji u grupi “3” sve poznato, susret Portugala i Poljske privlaži pažnju i to zbog Njemačke. Naime, još uvijek nije poznato ko će biti nositelj na žrijebu za Euro – Poljska ili Njemačka.

Rezultati by SofaScore

Pobijedi li Portugal večeras, Nijemci će na žrijebu imati povlašteni status, a uspiju li Lewandowski i društvo osvojiti barem bod na gostovanju kod Portugala, tisnut će Nijemce u drugu jakosnu grupu i izazvati strah kod nositelja. Definitivno bi u tom slučaju Njemačka bila najnepoželjnija kod “favorita” na žrijebu.

Mozzart kladionica ponudila je koeficijent na pobjedu Portugala 1.65. Koeficijent na remi je 3.70, a koeficijent na pobjedu Poljske je čak 5.70. Mozzart je ponudio i niz drugih opklada, a izdvaja se oba tima daju gol (GG), a koeficijent je 2.00. Kompletnu ponudu pogledajte OVDJE.

Zanimljiva je i crnogorska sudbina u “C” diviziji Ligi nacija. Poraz Kipra od Norveške išao im je na ruku, ali daleko od toga da Crna Gora još uvijek ne može kliznuti u “D” diviziju. Rumuni bi večeras u podgorici trebali slaviti sa dva ili više gola razlike kako bi Crna Gora ispala. Crnogorcima na ruku ide i poraz od dva gola razlike uz postignuti pogodak, a u nekim bi varijantama uz pobjedu ostali čak i u igri za plasman u baraž.

Rezultati by SofaScore

Naime, pobjedi li Crna Gora večeras Rumuniju, završit će kao drugoplasirani tim u grupi. Ukoliko bi Srbija, koja je prvoplasirana, izborila plasman na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije, Crna Gora bi išla u baraž i kroz dodatne kvalifikacije zahvaljujući Ligi nacija bila u igri za Euro.

Bit će zanimljivo i na utakmici Švedske i Rusije. Rusima bi za promociju u “A” diviziju Lige nacija bio potreban i bod,dok je Švedskoj potrebna pobjeda.

Rezultati by SofaScore