PODIJELI

Meridian je pravo mjesto za sve koji vole da se zabave brzo, jer ova kladionica nudi pregršt načina za brzu opkladu i još brži dobitak.

Naravno, tu je i najbolja i najšira ponuda uživo mečeva sa najvećim kvotama: u svakom trenutku, na raspolaganju ti je više od 100 fudbalskih, košarkaškihi teniskih mečeva na koje možeš da se kladiš i da dođeš do dobitka vrlo brzo.

Tu su i bonusi ekstra minuti, gdje u 20. 40. 60. i 80. minutu dobijaš veće kvote na konačan ishod, zero bet i opkladu na to ko će postići sljedeći gol. Osim toga, Meridian ima i ponudu za klađenje na sljedeći gol u narednih 5 ili 10 minuta. Za samo 300 ili 600 sekundi možeš da dođeš do dobitka, ukoliko ekipa na koju si se kladio postigne pogodak.

Na sajtu meridianbet.ba ne smiješ da propustiš ni najbrži način da sastaviš tiket. Ako iskoristiš opciju “pametni tiket”, u jednom kliku ćeš dobiti opkladu po svojoj mjeri. Dovoljno je samo da klikneš na opciju “pametni tiket”i dobićeš tiket skrojen prema tome koje sutvoje omiljene lige, omiljeni timovi i omiljene igre.

I u ovoj godini Meridian nudi najviše šanse da dođešdo bonusa i to već od četvrtog para na tiketu. Iskoristi svaku šansu za dobitak i u novoj 2019. godini, jer te čeka bonus preko 1000 odsto na broj parova.

U Meridianu nemaš ograničenja na broj live parova na tiketu,ali zato imaš mogućnost kombinovanja sa ostalom ponudom za klađenje.
Nema razloga za čekanje, registruj se na OVOM LINKU i iskoristilive ponudu kakvu nećeš naći nigdje drugo.

NAJBRŽA UPLATA + BONUS

Na sajtu meridianbet.ba račun možeš da dopuniš Maestro ili MasterCard karticama, vaučerima Klikerom i xBonom, u pošti ili banci, a ukoliko je tvoj nalog u evro valuti, depozit uplaćuješ putem Skrill-a, Neteller-a i Paysafe vaučera.

Bez obzira na to iz kojeg dijela BiH uplaćuješ i za koji vid uplate da se odlučiš- nemaš nikakvih dodatnih troškova, provizije ili poreza i još dobiješ bonus, a dobitke brzo, lako i bezbjedno možeš da isplatiš na svoj bankovni račun.

PODIJELI