PODIJELI

Četvorica momaka, starih oko 20 godina, upali su danas na trening Ženskog rukometnog kluba “Alekisnac” i pred djevojčicama napali palicama Nenada Đurića, trenera ovog tima, a kako nezvanično saznajemo, on je uboden i nožem u stomak tako da je hitno prebačen u Klinički centar u Nišu, objavio je “Kurir”.

Incident se dogodio u aleksinačkoj hali sportova oko 20 sati.

“On ima povrede grudnog koša i trbuha. Tim ljekara se odmah okupio i trenutno traje dijagnostifikovanje”, rekli su u Kliničkom centru Niš, ali nisu mogli da potvrde da li je u životnoj opasnosti ili ne?

Đurić je, inače, radnik Parking servisa u Nišu i poznati sportista u Aleksincu, a kako je nezvanično rečeno u policiji napali su ga mladići koji su već od ranije poznati policiji.

“To je bilo užasno kada su ga u jednom trenutku saleteli bejzbol palicama. On se odbranio od jednog, ali nije mogao od svih. Krv je liptala po podu od tuče, a djevojčice su vrištale” – rekao je izvor.

U Aleksincu je među policijom podignuta “borbena gotovost” jer se ovako nešto ikad nije dogodilo i potraga za krivcima je u toku.

PODIJELI