PODIJELI

Fudbaleri Krupe nakon reprezentativne pauze žele nastaviti sa dobrom serijom rezultata, a u banjalučkom predgrađu gostovat će Široki Brijeg.

“Nakon uspješnog septembra i odigranih sedam utakmica uz šest pobjeda, desetak dana malog odmora i skupljanja snage za naporni oktobar, raduje nas što nam za takav početak dolazi Široki Brijeg. Ekipa koja je u proteklom dijelu prvenstva pokazala da slično kao i mi igra dobar fudbal, postiže dobre rezultate. Mislim da će utakmicu pred našom publikom donjeti fudbalski praznik, gdje će dvije ekipe pokušati kroz igru da dođu do pozitivnog rezultata, koji bi i jedne i druge održao na tom kursu a to je liga za prvaka”, rekao je trener Krupe Slobodan Starčević.

Marjanović se nada da će Krupa nastaviti pobjedonosni niz

“Vrijedno smo radili na ovoj pauzi, spremni dočekujemo Široki. Dolazi nam ozbiljna ekipa, što pokazuju i njihovi rezultati ali ne plašimo se nikoga. Nadamo se pozitivnom rezultatu i da ćemo sutra nastaviti ovaj pobjedonosni niz.

Utakmica između FK Krupa i NK Široki Brijeg igra se u subotu 14.10.2017 sa početkom u 15:30 sati na stadionu u Krupi na Vrbasu.