PODIJELI

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ naći će se uskoro oči u oči i to na sudu po tužbi koju je fudbaler podnio protiv pjevačice za povredu ugleda i časti, ekskluzivno saznaje Kurir.

Naime, prvo ročište povodom ove prijave zakazano je već za početak aprila, pa nema sumnje da će ubrzo usljediti i susret navodno bivših ljubavnika.

“U ovakvim slučajevima praksa je da sud naloži da se dvije strane suoče kako bi se utvrdila istina”, kaže Kurirov izvor.

Podsjetimo, nakon što su se u januaru u javnosti pojavile njihove zajedničke fotografije i snimci iz Grčke, pop diva je svom navodnom ljubavniku zaprijetila i izvrjeđala ga na Fejsbuku. Ognjen je već početkom februara protiv Jelene podnio dvije tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti, što je Kurir prvi objavio.

Fudbaler je u privatnoj krivičnoj tužbi podnjetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pjevačica 14. januara uvrijedila preko društvene mreže Fejsbuk tako što je objavila saopštenje u kojem je navela:

“Ti, crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigde ni u jednom klubu, niti za reprezentaciju. U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš. Svi te preziru jer si fašističko-rasističko go*no. Ti, crve bolesni, možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš – ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno, crve, to želio. Žalim tvoju ženu i tvoje dijete, crve. Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj. Bježite! Iselite se, crve. Brzo”.

PODIJELI