PODIJELI

Kako će Cleveland izgledati na kraju sezone? To je pitanje koje zanima mnoge NBA analitičare, posebno nakon katastrofalnog starta u sezonu gdje je trener Tyronn Lue već dobio otkaz, Kevin love se povrijedio, a JR Smith i Kyle Korver isijavaju nezadovoljstvom jer nisu tradeani.

Cavaliersi će sigurno pokušati odraditi poneki trade, a američki mediji javljaju kako su jako zagrizli za Terryja Roziera. Playmaker Bostona je lani igrao odlično kada je Kyrie Irving bio povrijeđen, ali je ove sezone u statusu zamjene te je tek na 7,5 poena, 4,4 skoka i 2,1 asistencije po utakmici. Iz Bostona dolaze vijesti kako je Rozier nezadovoljan statusom, a danas je ugledni The Athletic napisao kako je za njega zainteresirano sedam ekipa, ne imenujući o kojima se radi.

Ubrzo nakon tog teksta javili su se i drugi novinari, a među njima i Sam Amico, dugogodišnji novinar koji je odlično upućen u sve stvari vezane za Cavalierse, a on je istakao kako je Cleveland među ekipama koje bi željele dovesti Roziera. Zna se i što su Cavsi spremni ponuditi – ovogodišnji 8. pick drafta, još jednog playmakera Colina Sextona.

Sexton nije omiljen među veteranima Cavaliersa koji ga optužuju da uopće nije spreman za ozbiljnu košarku, ali je pokazao naznake talenta te bi ga Danny Ainge, GM Bostona, sigurno rado imao u ekiipi, pogotovo jer je u prvoj godini rookie ugovora. Rozier će, s druge strane, na ljeto biti zaštićeni slobodni igrač te će mu sigurno trebati dati bogati ugovor za što Boston, trenutno, jednostavno nema mjesta na salary capu, pogotovo kada igrač nije zadovoljan i kada ne pruža ono što se od njega očekuje.

PODIJELI