PODIJELI

Poznati srbijanski bračni par Duško Tošić i Jelena Karleuša su pred razvodom, objavili su večeras srbijanski mediji.

Kao razlog bračne krize Duška i Jelene navode reprezentativca BiH Ognjena Vranješa, jer je bivši reprezentativac Srbije u Jeleninom telefonu pronašao prepisku sa reprezentativcem BiH.

“Tad je Duško poludio. Svašta je rekao Jeleni, oduzeo joj je telefon, tako da niko nema kontakt sa njom. Duško je zvao i kolegu fudbalera i izvrijeđao ga. Ne znam šta će se desiti i kako će se ovo završiti ali mislim da će podnijeti papire za razvod”, tvrdi izvor.

VEZANI TEKST: Kriza u braku fudbalera i pjevačice: Reprezentativac BiH krivac za svađu Karleuše i Tošića

Sudeći po izjavi Vranješa, u kojoj bosanski reprezentativac indirektno proziva Tošića, da se zaključiti da njihov razgovor nije bio prijatan, piše “Kurir”.

“Znate kako ja svima kažem: ‘Ja sam s one strane Drine’ (iz Bosne, prim. nov). Ne sa ove (iz Srbije, prim. nov), gde su ‘šatro’ mangupi, tako da ne želim da pričam na tu temu. Zaboravite tu priču! Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima! Možeš s njim da komuniciraš. Srećna vam Nova godina! I to je to”, izjavio je Ognjen Vranješ, prenosi “Kurir”.

Ognjen Vranješ nije novajlija na stranama koje se bave estradom. Prošlog ljeta je osvanuo na naslovnicama zbog navoda da je suprugu Danijelu prevario sa pjevačicom Katarinom Grujić.

PODIJELI