PODIJELI

Dejan Bandović jedan je od najiskusnijih fudbalera tima sa Otoke. Odbrana tima sa Otoke je najčvršća u dosadašnjem dijelu sezone. Vukovi su u 13 odigranih utakmica primili samo šest pogodaka, a Bandović ima velikog udjela u nesavladivosti njegovog tima.

– Svakako da mi je drago da je gol koji ja branim pogađan najmanje puta. Svakako da to nije samo moja zasluga, nego i zasluga cjelokupnog tima. Djelujemo kompaktno, čvrsto i sigurno da smo ekipa koja svoju snagu i kvalitet pokazuje i u tom segmentu igre.

Olimpik sutra (subota) igra derbi kola protiv ekipe Rudara u Kaknju.

– Kakanj je poznat kao jako dobra ekipa, koja godinama igra Prvu ligu Federacije BiH. Nezgodni su na svom terenu i svakako da nam predstoji težak zadatak. Već smo se sastajali ove sezone u Kupu BiH, ali će ovo biti sasvim drugačija utakmica od one koju smo igrali tada, rekao je Bandović i nastavio:

– Mi želimo da nastavimo sa igrama kao u prethodnih nekoliko kola. U prošlom kolu smo dodatno poboljšali realizaciju i želimo da nastavimo u istom ritmu. To je ujedno i recept za pobjedu protiv svakog tima, pa tako i Rudara. Čvrsto i odgovorno u defanzivi, a lepršavo i učinkovito u ofanzivi, rekao nam je u najavi susreta Bandović.

PODIJELI