PODIJELI

Nakon dva vezana poraza, Željezničar je na Grbavici bez podrške navijača sa Juga pobijedio Krupu sa 3:0, zadržao priključak za Širokim Brijegom koji je na poziciji broj 3, te popravio raspoloženje i vratio samopouzdanje pred naredne važne mečeve. Plavi su od početka bili bolji tim, a na prve prilike navijači su ipak morali sačekati petnaestak minuta.

Domaći su kreirali nekoliko obežavajućih napada i tokom prvih deset minuta meča, međutim izostala je prava završnica. U 14. minuti Babić je pokušao kod Krupe, a malo kasnije za glavu se hvatao Slobodan Starčević, nakon što je Sipović zamalo postigao autogol.

Potom je pokušao Ermin Zec, odbranio je Marković, da bi prvi načadač Plavih minutu kasnije zbog povrede bio primoran napustiti teren. Ušao je Mustafa Mujezinović. Već u narednom napadu Željo je poveo. Dosuđen je indirektan udarac, koji je u gol pretvorio Damir Sadiković.

Slavlje se nije ni stišalo, a na semaforu je već stajalo – 2:0. Lijep pogodak bio je djelo Veselinovića. Isti igrač sedam minuta kasnije pogađa prečku. Dvije minute kasnije za 3:0 gol nakon dugog posta postiže i Sulejman Krpić. U samom finišu Ramović je sve servirao za Veselinovića, a ovaj ponovo promašio.

U nastavku je Bogičević iz slobodnjaka zatresao prečku Krupe, a dobre prilike propustili su i Šabanadžović, i Asim Zec.

Željezničar: Fejzić, Pavić, Šabanadžović, Krpić, Ramović, Zec, Stanić, Bogičević, Veselinović, Sadiković, Sipović.

Krupa: Marković, Jelić, Karišik, Dujaković, Puzigaća, Nikodijević, Brtan, Milanović, Babić, Mandić, Zec.

PODIJELI