PODIJELI

U poslednja dva dana pojavilo se dosta dezinformacija vezanih za dešavanja u Zvijezdi 09. Nakon ostavki sportskog direktora Radike Marića i trenera Mileta Lazarevića pojedini portali i mediji počeli su sa licitiranjem oko njihovih nasljednika na tim funkcijama u klubu iz Etno sela Stanišići.

Predsjednik Zvijezde 09, Boris Stanišić je ekspresno reagovao i za novog stratega imenovan je Aleksandar Jović. U svojoj fudbalskoj karijeri Jović je nosio dres Železnika, Čukaričkog, Hanse iz Rostocka, Hapoela Haife, Kilersa i mađarskog Ferencvaroša.Bio je pomoćni trener u stručnom štabu Čukaričkog, a u Etno selo Stanišić je stigao iz beogradskog Sinđelića.

U Zvijezdi 09 ističu da se neće žuriti sa imenovanjem sportskog direktora, te odbacuju mogućnost da se u klub vrati Milan Čabrić kako su to neki mediji prenjeli.

– Ovo nije prvi put da se u medijima provlači priča o povratku Milana Čabrića u klub i zaista ne znam odakle takve informacije novinarima. Jedno je sigurno, dok sam ja predsjednik kluba pomenuti gospodin nikada neće moći da obavlja bilo kakvu funkciju niti da se vrati u Etno selo Stanišići i sada javno kažem Čabrić nema mjesta u Zvijezdi 09. Zamolio bih portale i medije da u javnost ne puštaju neprovjerene informacije u vezi sa našim klubom, jer mi ni od koga ništa ne krijemo i sa svim medijima koji to žele imamo korektnu saradnju – rekao je Stanišić.

O tome koliko je Zvijezda 09 ozbiljan klub svedoči i to što se nakon smjene Mileta Lazarevića dvadesetak trenera ponudilo da sjedne na užarenu klupu prvoligaša iz Etno sela Stanišići. Epilog je poznat rukovodstvo kluba je brzo reagovalo i za novog stratega ekipe iz Etno sela Stanišići imenovalo Aleksandra Jovića.

S.Vukašinović

PODIJELI