PODIJELI

Ekipa Zvijezde 09 danas je obavila prozivku igrača i zvanično počela pripreme za prestojeću sezonu u Premijer ligi BiH.

Prvi trening održan je na stadionu Etno sela Stanišići, a pod vodstvom trenera Milana Đuričića Đumija koji je nakon prozivke i treninga kazao:

– Mislim da imamo jasne zadatke i ciljeve, a to je da postanema stabilan premijerligaš. Mislim da imamo kvaliteta i da smo se dovoljno pojačali za cilj koji je pred nama. Obavit ćemo 60 treninga i odigrati sedam utakmica što je dovoljno da se kvalitetno pripremimo i da ispunimo ciljeve koje smo postavili pred nas – kazao je Đuričić.

Osvrnuo se trener Zvijezde i na igrački kadar:

– Igrački kadar nije mnogo promjenjen. Doveli smo igrače koji imaju premijerligaško iskustvo, doveli smo dva igrača iz Prijedora, dva iz Slobode, jednog igrača iz banjalučkog Borca, a očekuje se još par igrača koji će pristići u narednih par dana.

Na prvom okupljanju pojavili su se sljedeći igrači: Ermin Huseinbašić, Miloš Zlatković, Nikola Lakić, Stefan Tripković, Milan Makarić, Luka Asentić, Damjan Krajišnik, Milun Avramović, Stefan Kakić, David Nikolčić, Vladan Mandić, Nemanja Parmaković, Anel Husić, Kristijan Tojičić, Muhamed Omanović, Ibrahim Škahić, Selmir Mahmutović, Aleksandar Vojinović, Nemanja Vejnović, Daniel Ćulum, Blaško Guzijan, Filip Erić, Dragiša Stanić, Miladin Filipović, Dušan Babić i Miljan Govedarica. Trener: Milan Đuričić.

PODIJELI