PODIJELI

Odluka da se vrati u Eintracht, za sada, čini se vrlo dobrom za Luku Jovića.

Srbijanski napadač se u Realu nikako nije snašao, konstantno je bio na udaru kritika, a prije nekoliko dana dogovoren je povratak u Eintracht u kojem će boraviti na posudbi.

U svom debiju je Jović odmah pokazao da će biti pojačanje postigavši dva pogotka, a već sada postavlja se pitanje je li Zinedine Zidane pogriješio što mu nije više vjerovao. Branio se i sam “Zizu” na konferenciji za medije riječima da je najlakše reći da je sve njegova krivica.

Izjavu je povodom svega toga dao i Jovićev otac Milan.

​”Realu i Zidanu ne mogu i ne zamjeram apsolutno ništa. Zinedine je ime, ličnost. Niko ne može da kaže da je upropastio Luku jer mu nije dao šansu. Francuz je čovjek od ugleda, kod njega svi imaju identičan tretman. Ne mogu da okrivim bilo koga da je nešto smišljeno uradio, jer znam da nije”, kazao je iskreno Milan Jović za “Sputnjik”.

Dodao je još:

“Real je veliki klub, tamo je pritisak ogroman, a Luka je stigao kao mlad igrač. Jednostavno, tamo mu se nije dalo, dok mu se u Eintrachtu koji je njegova ‘druga kuća’ sve namješta. Ma, jedna potpuno drugačija situacija. Sve ulazi u gol”.

Kazao je i kako ne sumnja da će se Luka izboriti za povratak u Madrid.

PODIJELI