PODIJELI

U srijedu 5. maja u Mostaru se igra revanš susret finala Kupa BiH u futsalu gdje se sastaju mostarske ekipe, domaćin prvog susreta je bila ekipa FC Mostar SG Staklorad i FC Zrinjski koji je završen rezultatom 4:4.
Trener FC Zrinjskog Danijel Karačić pred odlučujuću utakmicu za pobjednika Kupa BiH u futsalu je rekao:“ Svjesni smo, bez obzira na povoljan rezultat na prvoj utakmici, da moramo još bolje odigrati revanš da bi došli do povoljnog rezultata“, riječi su šefa struke futsal Plemiča, Danijela Karačića.
Šef struke FC Mostara SG, Ivan Božović pred ravanš finala Kupa BiH u futsalu je rekao: „ Mi ne odustajemo od našeg zacrtanog cilja pred ovu sezonu, a to je dupla kruna, na prvoj finalnoj utakmici imali smo prednost, ali je na kraju bilo 4:4. U potpunosti smo spremni da ostvarimo naš cilj“, kazao je Ivan Božović, trener ekipe FC Mostar SG Staklorad.
Srijeda, 05. maj u 17:30 sati,
FC Zrinjski-FC Mostar SG
Mostar, SD“Bijeli Brijeg“, prvi sudija:Jasenko Pljevljak (Sarajevo), drugi sudija:Farik Kečo (Sarajevo), treći sudija:Amir Omerbašić (Hrasnica), delegat:Nedžad Tanjo (Goražde), posmatrač suđenja:Marko Bilić (Zenica).
Ismet Nimanović

PODIJELI