PODIJELI

Danas je održan je sastanak Organizacionog odbora 454. tradicionalnih skokova sa Starog mosta.

Sastanku, kao je saopšteno iz Kluba skakača u vodu “Mostari”, prisustvovali su predsjednik kluba Semir Drljević – Lovac, Emir Balić, Mirsad – Deda Pašić, Alica Jakirović, Lorens Listo, Mustafa Hadžajlić, Adela Gosto i Saša Oručević. Kako smo saznali nakon sastanka, mostarski skokovi će se održati bez obzira na uslove.

Mostarski skokoviće, kako istiću, biti jedini sportski događaj ove godine u BiH, s obzirom da su zbog pandemije COVID- 19 sva sportska dešavanja prekinuta i obustavljena.

” Trenutno pregovaramo sa velikim domaćim imanima i brendovima. Mnogi žele biti dio ove lijepe priče, jer smo dali dobre marketinške ponude. Ove godine Face TV će raditi prenos skokova uživo, te je reklamni prostor bogat. Dati podršku skakačima u ovom momentu ne samo da je dobar poslovni potez, nego nešto puno više… Postajete
dio tradicije koja se ne prekida “, saopštili su iz Kluba skakača u vodu “Mostari” .

“Bilo da budu bez publike zbog mjera koje nam nalaže Svjetska zdrastvena organizacija ili sa publikom, tradicija se nastavlja i skokova će biti “, istakli su iz Kluba skakača u vodu “Mostari”, te dodali da već uveliko rade na pripremama.

(Ismet Nimanović/Sportske.ba)

PODIJELI