PODIJELI

Utakmica između Bosne Royal i Brčko Distrikt jedna je od uvodnih 4.kola A1 lige BiH. Studenti na krilima gostujuće pobjede u Gračanici sa optimizmom u Skenderiji čekaju ekipu Brčko Distrikt.

Sličnog raspoloženja su i igrači Igmana Burch koji na Ilidži kao domaćini dočekuju Gračanicu, Ilidžanci su u prošlom kolu slavili u Zenici i žele nastaviti sa pobjedama.

Posljednje plasirani Travnik dočekuje ekipu Gen. Domaćin želi prekinuti niz poraza, mada će i ovog puta biti teško protiv mlade i ambiciozne ekipe iz Sarajeva.

U Jablanici ekipa Turbine očekuje ekipu Bošnjaka, a kako su obje ekipe ušle u zavidnu formu, nanizali dva uzastopna trijumfa, očekuje se zanimljiva i nezvjesna  utakmica.

Vodeći Radnički, koji ne zna za poraz, želi da nastavi pobjednički niz, ovaj put pred svojom publikom u Goraždu protiv ekipe IBU Spartans iz Živinica.

Konjic je u svojoj dvorani domaćini ekipi Čelika, a kako obje ekipe imaju istovjetan bilans u prva tri kola, po pobjedu i dva poraza, očekuje da će se u Gradskoj dvorani u Konjicu voditi  bezpoštedna borba do samog kraja utakmice.

PODIJELI