PODIJELI

Dragan Bokan, predsjednik KK Budućnost, izjavio je da je Podgorica spremna za organizaciju Fina Foura ABA lige i da će to predložiti na sastanku koji je zakazan u srijedu, prenose Sportske.net.

“Budućnost i Podgorica su spremni, ako se slože drugi klubovi i ako situacija sa epideniijom korona virusa bude povoljna, jer je to ipak sada najbitnije, da organizujemo F4 ABA lige u Podgorici. U junu, julu, septembru, nebitno. Država Crna Gora i Koordinacioni odbor u okviru našeg Ministarstva zdravlja ulivaju povjerenje da možemo organizovati takav događaj, naravno bez prisustva publike”, rekao je Bokan.

Potom je potvrdio da će svi čelnici klubova učestvovati na sastanku koji je na programu u srijedu.

“Svi čelnici klubova učestvovaće na sastanku putem video-poziva u srijedu. Ono što je sigurno je da Partizan želi da se sezona završi konstatovanjem trenutnog stanja na tabeli. To im odgovara. Budućnost želi da igra, jer jedino kroz igru može biti šampion. Crvena zvezda sve propušteno u ovoj sezoni traži da nadoknadi kroz završnicu. U ovom trenutku slobodno mogu reći da za nas četvrto mjesto u ABA lige pripada Mornaru. Sa moje strane predlažem i predložiću, da u završnici polufinala treba da igraju Partizan – Mornar i Budućnost – Crvena zvezda”, rekao je Bokan.

Cedevita se definitivno neće složiti sa ovakvim ishodom, u to smo sigurni, posebno što bi u posljednjem kolu trebalo da igraju protiv Krke u gostima, a Mornar protiv Mege također u gostima.

PODIJELI