PODIJELI

Stvari u Dinamu ne funkcionišu najbolje u doba koronavirusa…. Klub je najavio sječu plaća, ali su to odbili igrači trener Nenad Bjelica.

Potom je klub donio odluku o raspuštanju stručnog štaba Nenada Bjelice. Hrvatski mediji taj su potez tumačili na način da je to jasan signal Bjelici da više nije poželjan na Maksimiru i da bi ga prinudili da sam podnese ostavku, jer u tom slučaju klub ne bi plaćao ostatak ugovora.

“Sportske novosti” pišu kako mnogim igračima neće sjesti eventualni odlazak Nenada Bjelice, a prema njihovoj analizi u problemu bi bio i Bosanac Emir Dilaver.

– Druga je stvar s Emirom Dilaverom, kojeg je Bjelica trenirao u Lechu. Dilaver ove sezone nije briljirao, dapače, bio je podosta lošiji nego prošle. Dilaver je bio iznimno privržen Bjelici, s kojim je u Lechu postao jedan od najboljih stopera poljske lige. Onog trenutka kad je Lech dao otkaz Bjelici, za Dilavera su kola krenula nizbrdo. Zaredao je s lošijim partijama, s uzastopnim žutim kartonima, tako da ga je Bjeličin nasljednik posjeo na klupu. Emiru nije sjeo Bjeličin odlazak, ali ovaj ga je pozvao u Dinamo, gdje se ubrzo nametnuo kao odličan stoper. Odlazak trenera u ovom trenutku svakako će biti loša priča za Dinamova stopera, pišu Sportske novosti.

PODIJELI