PODIJELI

Pred reprezentacijom Bosne i Hercegovine je meč protiv Armenije, koji je od velike važnosti za naš nacionalni tim. Moramo pobijediti u Jerevanu, te isčekivati pobjedu Italije nad Finskom, čime bismo se približili drugom mjestu u grupi i sami o sebi odlučivali za mjesec dana.

Armenija je u prošlom kolu namučila Italiju, ali u dosadašnjem dijelu kvalifikacija nije briljirala, kao što nije bila briljantna ni u Ligi nacija. Armenci su u Ligi nacija završili na drugom mjestu svoje grupe iza Sjeverne Makedonije, koja je pobjegla pet bodova. Iza su ostali samo Lihtenštajn i Gibraltar.

Armenci su recimo u Ligi nacija zabilježili poraz i od Gibraltara, a nisu uspjeli poraziti ni Lihtenštajn u obje utakmice. Ostvarili su pobjedu nad Gigraltarom u gostima, pobjedu nad Lihtenštajnom kući, te nad Sjevernom Makedonijom također na domaćem terenu. Remizirali su sa Lihtenštajnom na gostujućem terenu, te su poraženi od Gibraltara na domaćem terenu i od Makedonije u Skoplju.

U dosadašnjem dijelu kvalifikacija osvojili su šest bodova, odnosno pobijedili Lihtenštajn kao domaćin i Grčku kao gost. Poraženi su od Italije, Finske i naše reprezentacije na otvaranju kvalifikacija.

PODIJELI