Connect with us

Domaći fudbal

Armin Bešagić: “Ako uspijemo doći do vodstva, sve je otvoreno”

Objavljeno prije

,

U srijedu 20. aprila u Sarajevu na stadionu Grbavica igra se revanš utakmica polufinala Kupa BiH između „domaćina“ FK igmana iz Konjica i FK Sarajeva, prvi susret na Koševu je pripao domaćinu ekipi Sarajeva rezultatom 2:0.

U posljednjem odigranom kolu u m:tel Prve lige FBIH Igman je gostovao u Gradačcu gdje je odgrao 1:1. Armin Bešagić je proglašen za najboljeg igrača jesenjeg dijela prvenstva na FB stranici m:tel Prve lige FBiH, a, isto je nastavio i u proljetnom dijelu prvenstva i daje puni doprinos sjajnim rezultatima konjičkog Igmana, kako u prvenstvu tako i u Kupu BiH.

U Gradačcu ste imali prednost, ali je Zvijezda uspjela izjednačiti, obratili smo sa jednom od najboljih igrača u konjičkom Igmanu, sjajnom veznjaku Arminu Bešagiću.

„U Gradačcu, nažalost nismo uspjeli do sva tri boda, u prvom poluvremenu smo stekli prednost i imali prilika da riješimo ovu utakmicu, ali nismo uspjeli u tome. U drugom dijelu utakmice primamo gol iz prekida, faktički iz prve prilike iz jednog šuta na gol, ta utakmica je već iza nas, fokus je na narednoj, revanš polufinalne utakmice Kupa BiH sa Sarajevom„ rječi su Armina Bešagića.

Srijeda 20. april, Grbavica, revanš utakmica polufinala Kupa BiH, Vaša očekivanja za utakmicu sa Sarajevom.

„Protiv Sarajeva ćemo pokušati opet odigrati jednu dobru, čvrstu utakmicu kakvu smo odigrali na Koševu. Imaju prednost od dva gola razlike, međutim svjedoci smo svi da je u fudbalu sve moguće. Ukoliko uspijemo doći do vodstva, mislim da bi onda bilo sve otvoreno„ kazao je Armin Bešagić.

Ismet Nimanović

NAJČITANIJE