PODIJELI

Sjećate li se Meksikanca Jonathana dos Santosa (30)? Brat puno poznatijeg Giovannija i dugogodišnji član Barcelone. Mlađi Dos Santos je igrao u Barci od 2009. do 2014., ali ostao je upamćen samo kao prolaznik. Nešto veći trag ostavio je u Villarrealu i uputio se u MLS u LA Galaxy, ali uz to je dugogodišnji meksički reprezentativac.

MLS se, kao i ostale nogometne lige, ne igra već duže vrijeme, a ovaj veznjak se pronašao način kako da dođe u medije. I uspjelo mu je!

Jonathan se uz cvrkut ptica jednog jutra probudio u zagrljaju jedne djevojke. Bilo mu je toliko dobro da je to morao zabilježiti fotografijom. Dakako, to je bilo malo rizično jer su oboje bili bez odjeće. Ali nekoliko trenutaka poslije, ta ista fotografija je ‘slučajno završila na društvenim mrežama, prenosi 24sata.hr.

Meksički mediji nikako nisu mogli odgonetnuti o kojoj djevojci je riječ. ‘Bacala’ je malo na Kylie Jenner, i po izgledu i po atributima, ali nakon što se potraga proširila, došlo se do saznanja da je riječ o meksičkoj manekenki Amandi Tivizas.

Nogometaš LA Galaxyja ubrzo je izbrisao fotografiju, ali internetskim majstorija je dovoljna i jedna sekunda da vide nešto. Ne morate ni pitati je li iko spremio fotografiju. No njegovu djevojku ta pogreška i ne brine previše jer na Instagramu svakodnevno objavljuje golišave fotografije.

PODIJELI