PODIJELI
ROME, ITALY - JANUARY 18: Quissanga Bastos of SS Lazio celebrate a fourth goal with his team mates during the Serie A match between SS Lazio and UC Sampdoria at Stadio Olimpico on January 18, 2020 in Rome, Italy. (Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Modri žele pojačati obrambenu liniju, pa pronalaze svakakva rješenja, između ostalog malo su ‘pronjuškali’ i tržište u Italiji

Nova HNL sezona kreće neuobičajeno brzo, već 14. avgusta kreću prve utakmice, a Dinamo želi riješiti igrački kadar za novu sezonu.

Nedavno su Modri bili zainteresirani za Alana Franca, argentinskog stopera, jer se i dalje ne zna šta će biti sa Sigalijem. Franco je malo skup, a sada Sportske novosti pišu kako je Dinamo novu metu vidio u – Laziju!

Naime, riječ je o Bastosu, angolskom reprezentativcu i stoperu Lazija, koji je ove sezone odigrao 15 utakmica u Seriji A, zabio je i jedan pogodak. Rimljani traže za Bastosa tri miliona eura, ali Angolac će se još razmotriti.

Nedavno je Bastos bio i na radaru Crvene zvezde, no ipak se nije dogodio transfer, pa ostaje za vidjeti kako će se rasplesti ova priča.

PODIJELI