PODIJELI

Ako se za nekog fudbalera može reći da je ove sezone pokazao da je svijetla budućnost pred njim onda je to fudbaler Mladosti iz Doboja kod Kaknja Petar Bojo.

Veznjak koji je u ljeto 2018. stigao u Doboj Kakanj iz Viteza opravdao je ukazano povjerenje, a dobrim partijama stekao je i status mladog reprezentativca.

Selektor U21 tima BiH Vinko Marinović pozvao je Boju i za duel koji naš tim igra 26. marta na Grbavici protiv Moldavije.

– Želim da se zahvalim selektoru na pozivu za učestvovanje na predstojećim kvalifikacijama,nadam se da ću svojim igrama i zalaganjem na terenu opravdati povjerenje koje mi je ukazano – kazao je Bojo za Sportske.ba.

Mladost u treći krug Premijer lige BiH ulazi sa špeste pozicije i dva boda manje od mjesta koje vodi u Evropu naredne sezone. Bojo je zadovoljan, ali kaže da uvijek može bolje.

– Mislim da možemo biti zadovoljni ali ostaje žal za nekim bodovima. Ostaje nam još 11 utakmica, mislim da ćemo odigrati najbolje sto možemo i osvojiti što više bodova – kazao je Bojo, a zatim nastavio:

– Radnik je dobra ekipa, imaju dobrih igrača, dobrog trenera koji ih vodi, ali isto tako ćemo se mi dosta toga pitati i mislim da će to biti jedna dobra utakmica – rekao je na kraju razgovora za Sportske.ba Petar Bojo.

(Adnan Pločo/Sportske.ba)

PODIJELI