PODIJELI

U Milanu traje pravi rat za moć, sa jedne strane je generalni direktor Gazidis, bivši predsjednik Arsenala, sa druge sportski sektor predvođen Bobanom i Maldinijem.

Problem je prijelazni rok. Gazidis, ali i gazde ocjenjuju da su promašena pojačanja, pa su na zimu morali da izdvoje sredstva za veterane Begovića, Kjaera i Ibrahimovića. Nisu u pitanju obeštećenja, već plate, ali i činjenica da je klub tim samo zakrpio rupe i odložio probleme do ljeta 2020.

Vlasnici žele mladi tim, pa je sada tu problem, šta učiniti sa Ibrom koji donosi trenutnu korist, ali mu ističe vrijeme. Gazidisova ideja je da dovede Ralpha Ragnicka iz Red Bulla. Boban i Maldini žele da vrate Allegrija, a presudiće porodica Singer koja naginje Gazidisovom planu podmlađivanja ekipe.

Boban bi mogao da ode, ili da dobije otkaz. On je nezadovoljan percepcijom vlasnika, te smatra da sa ovako malim budžetom ništa bolje nije mogao da uradi i da je doveo odlične igrače, jer Milan nema para za ogromne transfere.

Sa Bobanom bi mogao da ode i Maldini, a postoji varijanta, da Ibra prestane sa igračkom karijerom i preuzme funkciju u klubu.