Connect with us

Fudbal

Ćiro: To je nemoralno. Trebali su ga odmah potjerati iz reprezentacije

Objavljeno prije

,

Javnost u Srbiji bruji o Aleksandru Kolarovu.

Orlovi su propustili šansu da se kroz baraž plasiraju na Evropsko prvenstvo. U odlučujućoj utakmici protiv Škotske u startnoj postavi se nije našao iskusni Kolarov, što je u Srbiji podiglo veliku prašinu.

Prvo se šuškalo da je Kolarovu zapravo Inter zabranio da bude na terenu, zatim da je odbio ući u 119. minuti da izvede jedanaesterac, ali i dalje je pod velom tajne šta se zapravo dogodilo i postoji li uopšte problem na relaciji sa FSS.

Susjedi su komentar po pitanju cijele situacije tražili od Miroslava Ćire Blaževića koji je poznat po stavu ‘što na umu, to na drumu’.

“To je neodgovorno i nemoralno! Pravo razočaranje. Zamisli molim te, on je odbio da igra i da šutira penal?! Kako neko može da odbije poslušnost?! I još kapiten?!”, rekao je legendarni hrvatski trener za Informer, a onda nastavio:

“Kad si u reprezentaciji, to je kao da si u ratu, samo čekaš komandu šta da radiš. On nije trebalo da ode iz tima, trebalo ga je otjerati!”.

Vrlo je moguće da Kolarov više neće ni igrati za Srbiju. Osim što ima već 35 godina, ranije je najavio da želi da preopusti mjesto mlađima i ne bi bilo iznenađujuće da je upravo sad došlo vrijeme za to.

NAJČITANIJE