PODIJELI

Bivši fudbalski reprezentativac Crne Gore Filip Stojković kazao je da je srećan što je odbio da igra za nacionalni tim na meču protiv Kosova, juna prošle godine.

“Nisam mogao da budem na terenu tokom tog meča. Jako sam srećan što nisam igrao utakmicu. Ponosan sam na tu odluku. Ponovo bih isto uradio”, kazao je Stojković za austrijske medije, prenosi crnogorski portal Vijesti.

Stojković, Mirko Ivanić i selektor Ljubiša Tumbaković napustili su reprezentaciju dan uoči tog meča.

“Crna Gora mi je mnogo dala. Mnogo lijepih uspomena imam na tu zemlju i reprezentaciju. Ne žalim što nisam igrao za tu državu. Međutim, žao mi je što nisam bio strpljiviji i čekao poziv srpske federacije. Za Crnu Goru sam igrao zbog karijere. Nisam se vodio ni glavom, ni srcem. Da sam samo to slušao moj izbor bi bila Srbija. Mnogo ljudi je diskutovalo o ovoj temi. Ali to je bila samo moja stvar”.

Stojković je kazao da je sa Dejanom Savićevićem imao “žučnu raspravo” oko utakmice sa Kosovom.

“Za njega imamo samo riječi hvale. Odlično se slažemo. Naravno, uoči meča sa Kosovom smo imali ozbiljnu raspravu. Međutim, podržao me je u svakoj odluci, pa i toj. Znao je da moram da se vratim u klub”, zaključio je Filip Stojković.

PODIJELI