PODIJELI

Nakon uvrijedljivih riječi na račun Zlatana Ibrahimovića koje su stigle s jedne od tribina stadiona “Rajko Mitić”, tokom sinoćnje utakmice Crvene zvezda – Milan u Evropskoj ligi, stigla je i reakcija Crvene zvezde.

Beograđani su se odmah ogradili od, za sada, nepoznatog pojedinca, koji je na nacionalističkoj osnovi vrijeđao Šveđanina porijeklom iz BiH zato što je slavio Milanov pogodak na utakmici na stadionu “Rajko Mitić”.

– Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvrijedljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda, ističe se u Zvezdinom saopštenju.

– Crvena zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posljedice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koji je doživio u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvijek bio dobar domaćin i to je poznato u cijeloj Evropi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati, stoji u saopštenju.

PODIJELI