PODIJELI

Za rukometaše Hrvatske danas je odlučujući dan na Svjetskom prvenstvu.

Popularni Kauboji još uvijek imaju šansu da se nađu u četvrtfinalu, a to će ostvariti samo ako se poklopi kompletan scenario.

Taj scenario izgleda ovako – Katar prvo od 18.00 časova mora pobijediti Argentinu, a onda Hrvatska od 20.30 časova mora dobiti Dansku.

Nekoliko je pozitivnih stvari za naše susjede pred ovaj dva okršaja koje mogu nagovijestiti da će kompletan scenariji biti ostvaren.

Kao prvo Danska, koja važi za jednu od najboljih selekcija svijeta, danas nema nikakav rezutatski imperativ protiv Hrvata. Danci su osigurali prvu poziciju pred četvrtfinale, a osim toga imaju velikih problema sa sastavom jer im neće igrati osmorica igrača zbog crijevne viroze.

S druge strane, u meču Katar – Argentina, Katrani su favoriti s kvotom od 1,70, dok je na Argentince koeficijent 2,80 i ako bismo gledali po tome onda Kauboji imaju čemu da se nadaju.

Samo ćemo podsjetiti da je Hrvatska još prije dva dana imala meč loptu za četvrtfinale ali tada je izgubila od Argentine. Poslije meča izbornik Lino Červar je kazao kako napušta reprezentaciju poslije Svjetskog prvenstva.

PODIJELI