PODIJELI

Najvjerniji navijači Crvene zvezde na trećoj utakmici finala Superlige sa Partizanom odgovorili su Dejanu Savićeviću na optužbe koje je nedavno iznio na njihov račun. Savićević je rekao da su Delije produžena ruka vlasti te da je Zvezdan Terzić preko njih vršio pritisak na Tumbakovića i nogometaše Zvezde da napuste reprezentaciju Crne Gore.

Povodom te izjave oglasile su se Delije. Prvo su transparentom prozvali cijelu Crnu Goru i zapalili zastavu Kosova, a onda je uslijedila direktna prozivka Dejanu Savićeviću. Delije su razvile transparent na kome je pisalo:

“Sjever – produžena ruka Srbije, nikada vlasti i službe! Je*em te u ta usta škrbava”, aludirajući na poznatu poruku Savićevića koju je poslao nepoznatom Hrvatu tokom intervjua kojeg je kao igrač bivše Jugoslavije davao ispred hotela Sheraton u Zagrebu prije odlučujuće utakmice sa Hrvatskom u kvalifikacijama za Euro 2000.

Dok je na ulici davao intervju srpskoj televiziji, nepoznati prolaznik ga je više puta provocirao i psovao, Savićević se na nekoliko psovki i provokacija oglušio, a kada su one postale učestale provokatoru je uzvratio.

PODIJELI