PODIJELI

U grupi D Lige prvaka pobjede su, daleko teže nego što se očekivalo, upisali Barcelona i Juventus. Barca je u Lisabonu porazila Sporting 1:0, dok je Juve u Torinu slavio protiv Olympiacosa 2:0.

Barcelona je u Lisabonu pobijedila Sporting 1:0, a presudio je autogol Coatesa u 49. minuti. Luiz Suarez pucao je glavom, a domaći stoper skrenuo loptu u vlastitu mrežu.

Nije Barcelona odigrala utakmicu za pamćenje, ali pamtit će se tri boda i jedan potez Lea Messija koji samo još jednom, po tko zna koji put, dokazuje genijalnost Argentinca.

Igrala se 59 minuta susreta kad je Messi pao nakon jednog duela s protivničkim igračem. Argentinac je završio na travnjaku, jasno kao dan da je bio fauliran, ali nije napravio nešto što bi u tom trenutku napravio velik broj napadača. Nije se poput Cristiana Ronalda bunio, kmečao, gestikulirao prema sucima i tražio prekršaj.

Kad Portugalcu ne ide, onda on postaje nervozan, a kad je nervozan onda želi na silu doći do gola i tada najčešće ispadne smiješan.

Ronaldo je zaboravio valjda da su na stadionu brojne kamere koje snimaju svaki potez igrača pa se iz čista mira srušio u subotnjem duelu protiv Alavesa srušio u kaznenom prostoru, bez da ga je protivnik dotaknuo, a onda je još tražio i kazneni udarac. Portugalac je najprije digao ruku i signalizirao sucu da je fauliran, a onda se tek sjetio pasti.

 

PODIJELI