PODIJELI

Jose Mourinho još je jednom opravdao svoj nadimak ‘The Special One‘.

Treće pretkolo kvalifikacija za Evropsku ligu donijelo je Mourinhu i Tottenhamu gostovanje u Sjevernoj Makedoniji kod Shkendije. Jučer je Portugalac odradio i konferenciju za medije koja, poput nekih, nije bila puna ustaljenih fraza. Danas o njoj pišu gotovo svi svjetski mediji.

Kada je Mourinho iznio svoja očekivanja i već krenuo izaći iz prostorije, javio mu  makedonski novinar Igor Aleksandrović koji nije imao pitanje već neobičnu molbu.

Prije nekog vremena on je izgubio oca koji je bio veliki navijač Chelseaja dok ga je vodio Mourinho. I samim tim veliki obožavatelj lika i djela portugalskog trenera.

“Moram vas pitati nešto u očevo ime. Prvo bih vas pozdravio u njegovo ime, on je sad u raju. Jednom prilikom, kad je bio jako bolestan, rekao mi je da vas zamolim zajedničku fotografiju ako ikad budem imao priliku vidjeti vas”, rekao je Aleksandrović i dodao:

“Uvijek mi je govorio da me odgajao da budem kao vi, poštovao je svaku momčad koju ste vodili zbog psihologije, i kad ste pobjeđivali i gubili. Ako mi dozvolite da se fotografiram s vama, izradit ću tu fotografiju, uokviriti je i staviti je na njegovo vječno počivalište. Bude li utakmica dobra po vašu momčad, hoćete li mi dozvoliti da to učinim?”

Mourinho je odmah pristao, a uz to je napomenuo kako rezultat utakmice neće ovisiti o tome hoće li se fotografisati ili ne.

Pogledajte…

PODIJELI