PODIJELI
Instagram

Ajdin Hasić trenutno živi svoj san. Nakon brojnih problema s kojim se suočio kada je napustio Dinamo i dogovorio transfer u Bešiktaš, mladi bh. fudbaler je konačno došao na svoje.

Pokazao je Hasić na posudbi u drugoligašu Ümraniyespora da ima kvalitet da se nosi sa zvijezdama Bešiktaša, a to je prepoznao i trener crno-bijelih Sergen Yalcin koji ga je od prve minute koristio na dosadašnje dvije prvenstvene utakmice.

Koliko mu dobro ide na fudbalskom planu, toliko ide i na ljubavnom, barem ako ćemo suditi prema onome što je objavio na svom Instagram profilu.

Hasić je, naime, objavio fotografiju sa kćerkom bivšeg fudbalera Željezničara Hadisa Zubanovića i uz to je stavio srce, pa nije trebalo zaključivati da se radi o novom paru koji, priznat ćete, izgleda lijepo i zaljubljeno.

Zaključili su to i brojni Hasićevi pratitelji na Instagramu koji su laskali u komentarima ispod fotografije.

Aiša Zubanović je, kao što smo rekli, iz čuvene sportske porodice. Njezin otac Hadis osim što je trag ostavio u Željezničaru, svojevremeno je igrao i za nekoliko klubova u Turskoj, a ovu zemlju nedavno je došao igrati i njezin brat Faris. Dedo Sejo je poznati tekstopisac…

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Ajdin Hasić (@hasicajdin10) on

PODIJELI