PODIJELI

Novak Đoković u razgovoru sa suprugom Jelenom na Instagramu otkrio je kako u pauzi od tenisa čita o alternativnoj srpskoj historiji, prenosi Index.hr.

“Trenutno sam jako zainteresiran za alternativnu verziju srpske povijesti. Kada kažem alternativnu, mislim na onu verziju koja nije službena. Da smo mi…”, rekao je Novak, a njegova supruga dobacila: “Nebeski narod.”

“Ne, nego da smo došli s Kavkaza u 7. stoljeću na balkansko područje, da smo starosjeditelji. Čitam knjige gospodina Jovana Deretića. Veliki pozdrav za profesora kojeg i osobno poznajem. Vrlo je zanimljiva knjiga, ne bih ništa govorio jer se po novinama stalno provlači nešto što kažem. Svako od nas treba biti otvorenog uma i napraviti svoje istraživanje. Mene ove knjige jako inspiriraju. Ona izreka da su Srbi nebeski narod nije slučajna. Tu ću završiti. Težim tome da smo starosjeditelji, ima dosta dokaza. I veliki pozdrav svima koji se bore za istinu”, rekao je Đoković i požalio se da je postao kontroverzna osoba u javnosti zbog ranijih izjava o cijepljenju.

PODIJELI