PODIJELI

Organizatori ATP turnira koji će se igrati u Rimu odlučili su podići cijene ulaznica nakon što je svoj nastup na turniru potvrdio Švicarac Roger Federer.

Ova izazvala je brojne negativne reakcije tenisera koji smatraju da se ovim potezom omalovažava nastup ostalih tenisera, poput Novaka Đokovića, Rafaela Nadala…

“Za ovako nešto još nisam čuo. Roger je veliko ime i čovjek koji je osvojio najviše titula iako nema ovu u Rimu. On je svjetska klasa i ikona i u jednu ruku mi je jasna ovakva odluka. Ne osjećam se uvrijeđeno, a mislim da Nadal i ostali igrači misle isto. Ako to donese dodatan broj kupljenih ulaznica i samim tim veću zaradu, onda je to u redu”, rekao je Đoković.

Ranije se oglasio i Roger Federer koji je imao sličnu reakciju.
“Čuo sam da neki navijači nisu sretni zbog ovoga. Ovo je jako razočaravajuće. Talijanska teniska federacija je to upakirala tako da nagrađuje navijače koji su ranije kupili ulaznice, što je malo čudno. Nadam se da ovo neće uticati na činjenicu da sam jako sretan što sam ovdje. Volim ovdje nastupati, motivisan sam i uzbuđen. Nadam se velikom broju navijača”, izjavio je Federer.

PODIJELI