PODIJELI

Četvorogodišnjeg sina srbijanskog napadača Andrije Kaluđerovića (Žalgiris) udarila je struja iz komšijske ograde, dok se igrao kod bake na selu.

Dječak je u teškom stanju pijre dva dana prebačen u bolnicu, a ljekari se trude da mu spasu povrijeđenu ruku kojom je uhvatio žicu pod strujim naponom. Mališan je bio kod bake u selu, gde se nesreća i dogodila, prenosi Alo.

Kaluđerović se inače prije dva dana dovodio u vezu sa povratkom u Rad, ali…

– Nažalost, prije par dana, doživio sam nesreću sa sinom. Teže je povrijeđen i čeka ga ozbiljan oporavak. Isključivo od toga zavise moji sljedeći koraci u karijeri. Ako on ne bude mogao da putuje sa mnom u inostranstvo, neću se vraćati u Litvaniju, već ću ostati sa njim u Srbiji, rekao je Kaluđerović.

Navodno je dječak na nekoliko minuta ostao bez nadzora, a onda se desila nesreća.

– Lukina baka je bila na svega nekoliko metara od unuka, ali nije uspjela da ga sačuva od struje. Nije ni slutila da je njen komšija aktivirao napon niti da postoji ikakav rizik po dijete koje se igra na selu. U jednom trenutku se igrala sa unukom, a već u drugom ga je vidjela na zemlji. Kada je shvatila šta se desilo, već je bilo kasno. Cijelo selo je čulo njene krike, navodi anonimni izvor i dodaje da je dečak u jako lošem stanju prevezen u bolnicu.

– Prema posljednjim saznanjima, ljekari se i dalje bore za Lukin život. Porodica je očajna i svi se mole Bogu da im sačuva jedinca, rekao je poznanik porodice Kaluđerović.

PODIJELI