PODIJELI
Boston Celtics player Paul Pierce (L) tries to block LA Lakers guard Shannon Brown (R) before Boston Celtics went on to win 103-94 in game two of the NBA finals at the Staples Center in Los Angeles on June 6, 2010. The defending champion Los Angeles Lakers are not only seeking their 16th NBA championship but also redemption after a humbling loss to the Boston Celtics in the 2008 NBA finals. The Lakers still have the bitter after taste of their humiliating finals loss two years ago. AFP PHOTO/Mark RALSTON (Photo credit should read MARK RALSTON/AFP/Getty Images)

Dvostruki NBA prvak s LA Lakersima Shannon Brown priveden je u predgrađu Atlante nakon što je pucao na dvoje ljudi koji su, prema njegovim riječima, provalili u njegovu kuću. Pušten je nakon što je platio kauciju, ali se uskoro mora pojaviti na saslušanju.

Brown (34) je suočen s ozbiljenim posljedicama, čak i kaznom zatvora, ako sudac procjeni da je pokušao ubiti dvoje ljudi. Par koji je prijavio Browna policiji rekao je da je bio u potrazi za kupovinom kuće, te da je ispred njegove stajao znak ‘prodaje se’.

Ulazna vrata su bila otvorena, oni su ušli unutra i krenuli razgledavati kada se odjednom s puškom u rukama pojavio Brown. Nedugo nakon što ih je imao na nišanu ih je pustio, ali je zapucao u trenutku kada su odlazili od kuće. Nikoga nije ranio, ali je svejedno prijavljen od strane para.

Ono što je sigurno je činjenica da je kuća u kojoj Brown živi zaista na prodaju i da je ispred nje znak ‘prodaje se’. Također, policija je pronašla prazne čahure od metaka koji su ispaljeni u smjeru dvoje ljudi.

Brown je u NBA karijeri igrao za Cleveland, Chicago, Phoenix, New York, San Antonio, Miami i LA Lakerse, s kojim je osvojio dva naslova prvaka.

PODIJELI