PODIJELI

Članovi i članice Kluba borilačkih sportova Balkan iz Konjica na čelu sa trenerom Asmarom Imamovićem i ove godine nastavljaju sa sjajnim rezultatima.

Ovaj put na Državnom pojedinačnom prvenstvu u kick – boxingu u k – 1 stilu koje je održano u Sarajevu na kojem je nastupilo preko 200 takmičara iz 40 klubova, Edina Halilović je u kategoriji do 52 kg. osvojila zlatnu medalju, ovo je Edini treća titula prvakinje Bosne i Hercegovine ove godine u tri različite discipline.

I Ali Bajić je u kategoriji do 63,5 kg osvojio zlatnu medalju i njemu je ovo treća titula prvaka Bosne i Hercegovine i tri discipline. Zaista sjajni uspjesi konjičkih sportista i oni su pravi sportski dragulji kickboxinga ne samo Bosne i Hercegovine već i puno šire.

“Prezadovljni smo ostvrenim rezultatima u ovoj godini, velike čestitke našoj princezi kickboxinga kako je zovemo u Klubu, Edini Halilović i naravno i Aliju Bajiću koji će ako nastavi sa ovakvim radom i pristupom krajem 2019 godine zakoračiti i u profi vode ovog sporta “, kazao je trener KBS Balkan iz Konjica, Asmar Imamović

(Ismet Nimanović/Sportske.ba)

PODIJELI