PODIJELI
Foto Fabio Rossi/AS Roma/LaPresse 29/07/2020 Torino (Italia) Sport Calcio Torino-Roma Campionato Italiano Serie A TIM 2019/2020 - Stadio Olimpico Grande Torino Nella foto: Paulo Fonseca, Edin Dzeko Photo Fabio Rossi/AS Roma/LaPresse 29/07/2020 Turin (Italy) Sport Soccer Torino-Roma Italian Football Championship League Serie A Tim 2019/2020 - Grande Torino Olimpic Stadium In the pic: Paulo Fonseca, Edin Dzeko
Naime, Džeko je prvu Rominu utakmicu u novoj sezoni Seriji A presjedio na klupi, iako je meč završen bez pogodaka te je mogao biti i drugačiji ishod s našim nogometašem u vrhu napada.

“Ne možemo reći šta bi se dogodilo da je Džeko igrao. Mislim da smo imali jako dobro prvo poluvrijeme, propustivši tri ili četiri šanse da zabijemo i to bi promijenilo utakmicu. U drugom poluvremenu, s dugim loptama Verone, mučili smo se na takozvanoj drugoj lopti i bilo je teško zadržati takav posjed lopte”, rekao je Fonseca za DAZN i dodao:

“Bila je to vrlo teška sedmica za Džeku. Odlučio sam da ga zaštitim zbog svega što se trenutno dešava”, rekao je Fonseca, te je tako kategorički priznao da naš reprezentativac odlazi u Juventus.

 

PODIJELI