PODIJELI

Koronavirus, čini se, uzima i prvu klupsku žrtvu u HNL-u. Inter Zaprešić ušao je u teško razdoblje, klub je napustio trener Željko Petrović, ali i, još važnije, zbog opstojnosti kluba, glavni izvor financiranja, grupacija oko menadžera Velibora Kvrgića.

 

Ista je zimus uložila u Inter, međutim, pandemija koronavirusa zaustavila je sve buduće planove.

– Na žalost, moj je posao u Interu završen. Nazvao me Kvrgić i rekao mi je da zbog neizvjesne situacije uzrokovane koronavirusom više nije u mogućnosti sa svojim partnerima investirati u klub. Moj je ugovor, inače, trajao do 30. maja, međutim rekli su mi kako nema potrebe da ostajem u Interu, budući da više neće financirati klub. A oni su me i doveli u Inter, rekli su mi da ne mogu ostvariti ono što su obećali te da je ovaj sporazumni raskid najbolje rješenje u ovako teškoj situaciji – objasnio je situaciju Petrović, prenose Sportske novosti

Prema njegovim riječima, kada je iste priopćio kapitenu Komnenu Andriću i dokapitenu Igoru Postonjskom, cijela je svlačionica ostala bez riječi. Što će biti s njima, to sad niko ne zna.

 

– Želio bih se zahvaliti svim ljudima u Interu s kojima sam sarađivao u ovih nekoliko mjeseci. Posebno bih pozdravio tetu koja je brinula o nama kao da smo njeni sinovi. Upoznao sam fantastične ljude i ovo je za mene bilo lijepo iskustvo, žao mi je što je ovako završilo, što nas je ova pošast prekinula u zajedničkom poslu. Bio sam toliko sretan što sam opet mogao raditi u Hrvatskoj, vidjeti prekrasni Zagreb, ali protiv više sile ne možemo. Interu želim sve najbolje i možda nam se putevi opet negdje ukrste – na kraju je poželio Petrović.

PODIJELI