PODIJELI
Foto: ABA League

Bh. košarkaš Amar Gegić i zvanično je postao novi igrač Cibone.

Sjajne igre koje je pružao u proteklom periodu u dresu Sparsa nisu prošle nezapaženo, a između nekoliko ponuda Gegić se odlučio upravo za Cibonu.

Gegić je sa Cibonom potpisao trogodišnji ugovor.

“Sretni smo što smo uspjeli ovaj posao završiti. To je igrač koji može igrati na više pozicija, koji je vrlo atletičan i ima iskustva igranja u inozemstvu, igrao je za Bayern i Partizan. Prepoznao je Cibonu kao sredinu u kojoj će se njegov potencijal razviti do kraja. On kao igrač sigurno još nije završen, ali posjeduje kvalitetu koja će nama pomoći u narednoj sezoni”, rekao je direktor Cibone Domagoj Čavlović.

Zadovoljno zbog dolaska Gegića nije skrivao ni trener Vladimir Jovanović, kao ni on sam.

“Iako su ponude stizale tijekom cijele sezone, Cibona je kao klub pokazala najveći interes. Njihove ambicije i moja uloga u ostvarenju istih su bile najozbiljnije, tako da smo se lako dogovorili. Najvažnije od svega je da sam našao zajednički jezik s trenerom Vladom. Generalno mi se sviđa plan i rad ljudi u klubu i tu sam da pomognem da vratimo Cibonu u sami vrh regionalne košarke. Pratio sam igre kluba puno više u drugoj polovici sezone i svidjelo mi se što sam vidio”, rekao je, između ostalog, Gegić.

PODIJELI