PODIJELI

Neverovatna vijest dolazi iz Atine! Iza atentata na srpskog fudbalskog asa na Glifadi Darka Kovačevića stoji niko drugi do njegov bivši prijatelj i saigrač iz Olympiacosa Raul Bravo.

Grčki mediji bruje o ovoj vijesti, ali ne navode konkretne razloge zbog kojih je došlo do takvih nesuglasica između dvojice velikih fudbalera da je jedan od njih poželio da ih riješi pištoljem u pravoj mafijaškoj sačekuši. A ni njihov nekadašnji saigrač Predrag Đorđević nije želio da se upušta u dalje spekulacije:

– Nisam upućen i ne znam ništa o tome – bio je kratak legendarni fudbaler i kapiten Olympiacosa u poruci Kuriru.

Pretpostavlja se da su razlog namještaljke i razne druge zakulisne radnje u fudbalu zbog kojih je Raul Bravo nedavno uhapšen u Španiji. Tamošnja istraga došla je do saznanja da je bivši defanzivac Real Madrida organizator grupe koja se bavila namještanjem rezultata i pranjem para, a u kojoj su još bili kapiten Valladolida Borha Fernandez, bivši igrač Leedsa Samuel Saiz i predsjednik Huesce Agustin Lasosa.

Navodno, Kovačević je detalje o njihovim poslovima prepričavao u nekom društvu, što je došlo i do pritvorenog Brava, pa je kao potencijalno nezgodan svjedok dobio opomenu na pravoslavni Božić, uveče 7. januara ispred svoje zgrade na Glifadi.

PODIJELI