PODIJELI

Erling Haaland trese mreže u Bundesligi, i dalje se provlače priče da je odabrao ponudu Borussije jer je provizija za Riolu, ali i njegovog oca Alf Inge Haalanda bila veća.

Navodno je zbog toga propao transfer, uz to United je ljut na Riolu jer pokušava da odvede Pogbu.

Kritike da sam pohlepan? Ti ljudi nisu normalni, svi koji me znaju potvrdiće da je novac posljednja stvar koja me zanima u fudbalu. Jednostavno, razgovarao sam sa menadžerom i ocem, najbolja solucija je Dortmund”, kaže Haaland.

Momak koji je već počeo da teroriše odbrane Bundeslige kaže da Solskjaer nema nikakve veze sa tranferom.

Ole je mnogo učinio za mene u karijeri, zahvalan sam mu na tome, ali ovo je sada druga situacija, gledam šta je najbolje za mene”, kaže Haaland za koga se spekuliše da ima klauzulu oko 75 miliona eura, i da je to bio uslov da potpiše za Dortmund.

Zbog čega United ne voli Rajolu, kao ni još nekoliko velikih klubova.

Nemam pojma, on je najbolji u poslu koji radi, za igrače koje zastupa čini sve. I to možda smeta nekome i izaziva zavist kod ljudi. Uvek je dobro imati Riolu pored sebe”, zaključio je Haaland koji je prije jednu sezonu odbio Juventus, sada Junajted, a vidićemo koliko će se zadržati u Dortmundu.

“Milioneri” igraju večeras protiv Eintrachta, dan ranije kako bi se spremili za meč Lige šampiona. Haaland će biti u timu, Marko Reus je i dalje povrijeđen.