PODIJELI

Francuski fudbaler Kylian Mbappe je kroz redove saopštio da ne odustaje i da će otići u Real Madrid na kraju sezone. I dalje se povlače glasovi da će Parižani probati da ga prodaju ove zime, ali kako smo i ranije pisali, on želi samo u Madrid. Perez će sačekati juni, kako bi dobio sjajnog igrača bez obeštećenja.

Real Madrid planira i Pogbu i Haalanda, Francuz će također biti slobodan, a Norvežanin bi za 75 miliona trebalo da stigne iz Dortmunda. Prema navodima španskih medija, Real, koji je jedini i sačuvao novac tokom pandemije i to zbog prodaje igrača, i odsustva transfera, odnosno kupovina, sada ima dovoljno sredstava da kupi i norveškog napadača.

Ipak, između njih i Haalanda stoji Raiola. Španski mediji pišu da će osveta Parižana biti strašna. Naime, oni su spremni da ponude oko 50 miliona godišnje sa bonusima Norveaninu i učine ga najplaćenijim igračem na svijetu.

Bio bi idealna zamjena za Mbappea, Real, niti bilo ko drugi ne može da parira ovoj ponudi, jer teško je očekivati da napadač Dortmunda dobije i trećinu tog novca, obzirom na ugovore u Realu.

Sa ovakvom ponudom, menadžeru Raioli ne bi bilo teško ubijediti ni igrača, a ni njegovog oca da prihvate da se presele u Pariz, gdje Erlinga čekaju Neymar i Messi.

Ukoliko zaista italijanski menadžer uspije da ovo izdejstvuje od PSG-a, onda nema nikakve dileme, strašni napadač će biti zamjena za Mbappea!

PODIJELI