PODIJELI

Golom Antoinea Griezmanna Francuska je večeras sa 0:1 savladala BiH na Grbavici. Francuzi nisu briljirali, a praktično su iz jedine šanse zabili. Trenutak nepažnje drakonski je kaznio Griezmann, koji je centaršut sa lijeve strane glavom pospremio u mrežu Šehića.

I bilo je to sve od Francuza, koji su se jako mučili protiv BiH. Heroj Francuza Antoine Griezmann, nakon utakmice kazao je kako je njegovoj reprezentaciji bilo jako teško zbog toga što je BiH igrala sa pet igrača u odbrani.

– Bila je ovo komplikovana utakmica za nas. Malo zbog umora, a malo i zbog toga što su igrali sa pet igrača pozadi. Morat ćemo se za ovo u buduće dobro pripremiti, viditi kako im možemo naštetiti. Znamo da nas to očekuje u svakoj utakmici. Bit će trenutaka kada neće biti dobra igra kao danas, ali najvažnije je osvojiti tri boda, poručio je nakon utakmice Griezmann.

Osvrnuo se i na svoje igre u repezentaciji, koji su daleko bolje nego na klupskom nivou.

– Jako sam ponosan na svoju karijeru u francuskom dresu. Želim ići što dalje. Ovo ljeto imamo Euro, spreman sam dati sve za francusku momčad, dodao je.

PODIJELI