Connect with us

Fudbal

HNS dobitnik prestižne UEFA-ine nagrade

Objavljeno prije

,

Na svečanoj dodjeli UEFA-inih nagrada GROW održanoj u Rigi, Hrvatski nogometni savez (HNS) je s projektom digitalne strategije “Obitelj” osvojio prvu nagradu u kategoriji povezanosti i interakcije s navijačima, u konkurenciji 20 saveza prijavljenih u toj kategoriji, saopšteno je danas iz HNS-a.

”Ove nagrade su svojevrsni ‘oscari’ za razvoj nogometa u Europi. Sjajni projekti koji su ovdje predstavljeni pokazuju koliko smo daleko došli u razvoju nogometa i čestitam svima prijavljenima, a posebno zasluženim pobjednicima na kreativnosti, strasti i uloženom trudu”, izjavio je UEFA-in direktor za nacionalne saveze Zoran Laković, prenosi Anadolu Agency (AA).

UEFA je među čak 106 projekata iz rekordnih 44 saveza odabrala po tri najbolja projekta u svakoj kategoriji, koji su potom pojedinačno predstavljeni u Rigi. HNS-ovu digitalnu strategiju, prema kojoj je Savez pratio reprezentaciju uoči i tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, prezentirali su autori projekta Tomislav Pacak i Nika Bahtijarević, a projekt je video porukom u prezentaciji podržao i najbolji igrač svijeta, Luka Modrić.

Na temelju priloženog projekta te održane prezentacije, neovisni žiri sastavljen od akademskih i poslovnih stručnjaka za marketing odabrao HNS-ov projekt kao najbolji.

NAJČITANIJE