PODIJELI
ZAGREB, Hrvatska - 27. siječnja 2020.: Hrvatske rukometne reprezentativce, popularne "kauboje", koji su jučer osvojili srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u rukometu dočekalo je nekoliko tisuća navijača na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu gdje su stigli autobusom u 12.30 sati. ( Stipe Majic - Anadolu Agency )

Hrvatske rukometne reprezentativce, popularne “kauboje”, koji su jučer osvojili srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u rukometu dočekalo je nekoliko hiljada navijača na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu gdje su stigli autobusom u 12.30 sati.

Danas je, u organizaciji Grada Zagreba, na glavnom zagrebačkom trgu organizovan svečani doček viceprvaka Europe koji su, na čelu s trenerom Linom Červarom, na proslavu stigli u otvorenom autobusu.

 

 

Nekoliko hiljada hrvatskih navijača i stranih turista okupilo se na Trgu bana Jelačića kako bi dočekali hrvatske rukometaše, viceprvake Europe. Uz hrvatske i druge zastave, transparente i šalove, igrači su ispraćeni na pozornicu na glavnom zagrebačkom trgu uz uzvike oduševljenja i podrške.

“Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, ponosan sam da sam sa strašću i neizmjernom ljubavi vodio našu reprezentaciju. Zahvalan sam svim generacijama i ovoj reprezentaciji koja je pokazala nevjerojatno zajedništvo”, rekao je trener Lino Červar.

 

 

Okupljene je pozdravo i Domagoj Duvnjak koji je proglašen najboljim igračem Europskog prvenstva u rukometu 2020. godine.

Duvnjak se zahvalio svima na svečanom dočeku.

“Mi se ispričavamo što ste se morali nervirati i živcirati, ali dao Bog da se vi živcirate, a da mi da kući donosimo medalje. Nadamo se da ovo nije naš zadnji doček”, poručio je Duvnjak.

 

 

Rukometaše i sve okupljene pozdravio je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji se zahvalio svima koji su došli dočekati srebrne Kauboje.

PODIJELI