PODIJELI

Dvorana Staples Center u kojoj nastupaju Los Angeles Lakersi ispunjena je dresova tragično preminulog košarkaša Kobea Bryanta i noćas će svi navijači ovog kluba u meču protiv Portlanda nositi dres ovog legendarnog igrača.

Dresovi s brojevima 8 i 24 okačeni su na svakom sjedištu dvorane LA Lakersa, a u meču protiv Portlanda sigurno će biti jako emotivan za sve navijače ovog kluba kao i ljude koji se smatraju dijelom ove porodice.

Susret protiv Portlanda igra se u 4:30 sati po srednjoevrospkom vremenu, a ovo će biti prvi meč za Lakerse nakon što je Bryant u nedjelju preminuo u tragičnom padu helikoptera.

Jedna od onih koji će večeras prisustvovati emotivnoj utakmici je i bh. košarkaš Jusuf Nurkić, koji se oglasio preko društvenih mreža još jednom odajući počast legendarnom košarkašu.

Podsjećamo, gotovo sve NBA legende i igrači koji danas igraju u ovoj ligi odali su počast jednom od najvećih košarkaša svih vremena, a najjača košarkaška liga svijeta u njegovu čast promijenila je i pravila All-Star utakmice.

PODIJELI