PODIJELI

Fudbalska reprezentacija BiH će 23. marta dočekati Armeniju na Grbavici u sklopu kvalifikacija za EURO 2020. godine.

Jedna od glavnih uzdanica naših protivnika bit će Sargis Adamyan. Riječ je o napadaču koji igra u životnoj formi. Član je njemačkog Regensburga, a na 24 utakmice ove sezone u Cvajti postigao je deset golova i upisao osam asistencija.

Adamyan nije krio riječi hvale za Zmajeve pred meč na Grbavici.

“Očekuje nas start kvalifikacija. Nadam se da ću ovu sjajnu formu prenijeti i na dres reprezentacije. Svjesni smo da prvu utkamicu igramo protiv sjajne reprezentacije BiH. Gostujemo na Grbavici. Vidjeli smo protiv Sjeverne Irske da je stadion lijep i atmosfera odlična. Oni imaju Džeku i Pjanića, svjetske kalse, ali mi nijednoj reprezentaciji u ovim kvalifikacijama nećemo dozvoliti da lagano uzimaju bodove protiv nas”, rekao je Adamyan.

Meč današenjeg programa Bundeslige koji privlači najviše pažnje je okršaj Herthe i Dortmunda. MOZZART je na ovaj meč ponudio zanimljive kvote. Na trijumf Herthe je 4.10 na neriješen ishod kvota je 3.50, a trijumf Milionera je 1.90. Ako vjerujete golijadi u ovom duelu, kvota na 3+ je 1.75. Pored toga MOZZART nudi još zanimljivih igara na ovaj par.

PODIJELI