PODIJELI

Isplivala je gola fotka fudbalera Borca iz Banja Luke, Vladimira Volkova i pjevačice Sandre Afrike na kojoj ona leži polugola.

Njih dvoje su otpočeli vezu pre tri godine, kada je ona otkačila dugogodišnjeg vjerenika i predala se velikom zavodniku koji je već bio poznat po tome što obožava djevojke sa javne scene, piše Srpski Telegraf.

Afrika je očigledno popustila pod šarmom zgodnog Volkova i tokom jednog ljubavnog zanosa dopustila mu je da slika njenu golu zadnjicu, ali se sigurno tada nije nadala da će ta fotografija doći u javnost.

– Ona mu je vjerovala, bila je opuštena pred njim kao ni pred kim do sada. Sve se desilo na moru prije nekoliko godina. Ležali su u “Luka” apartmanu, koji je imao ogledalo na plafonu. Nakon seksa Sandra je ležala gola na Volkovu. On nije odolio da uslika najbolju i natraženiju guzu u regionu. Da zlo bude veće, fotku Sandrine zadnjice slao je drugarima fudbalerima da se pohvali. Sandra to nije znala. Poludjet će kada bude vidjela da je bivši izdao na takav način – kaže izvor Srpskog telegrafa.

PODIJELI