PODIJELI

Golman iz Italije Matteo Voltolini će sljedeći put dobro razmisliti prije nego što ode u provod. Član italijanskog trećeligaša Reggiane je odlučio posjetiti jednu diskoteku, a nakon nekoliko sati tulumarenja, uhvaćen je kako se seksa u toaletu s djevojkom Juliette Ferrari!

No, problem je taj što ih je neko snimao dok su bili u klinču, a osoba koja ih je snimala je ubrzo snimku poslala i Matteu koji je to sve odmah prijavio policiji. No, bilo je kasno jer je videozapis završio na internetu i naravno da su to vidjeli i u njegovom klubu pa su ga suspendirali na sedmicu dana, prenosi 24sata.hr.

Matteo i Juliette su u vezi već nekoliko mjeseci i on ovim činom uopće nije prekršio klupski pravilnik jer nije bio pod utjecajem alkohola, no očito smatraju da je osramotio klub pa su mu dali neko vrijeme da se malo ohladi.

Sve je završilo i na sudu, a tužiteljstvo želi otkriti tko je autor snimke. Ako ga uhvate, ne piše mu se dobro. Prijeti mu zatvor na šest godina zbog snimanja i korištenja eksplicitnog materijala bez znanja i pristanka sudionika ovog klinča.

PODIJELI