PODIJELI
Foto: www.nfsbih.ba

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev zahvalio se svim na velikoj podršci nakon dvije izuzetno dobre utakmice Zmajeva u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi su u dva daleka gostovanja u Kazahstanu i Ukrajini osvojili četiri boda i tako zadržali realne šanse da se nađu u baražu za odlazak na Mundijal naredne godine.

Bh. reprezentacija nakon susreta u Kazahstanu i Ukrajini zadovoljna je doputovala u Sarajevo. Nakon povratka u glavni grad BiH, selektor Ivaylo Petev dobio je brojne poruke podrške, na čemu se zahvalio.

“U protekla dva kvalifikacijska susreta za plasman na Svjetsko prvenstvo Zmajevi su odigrali odlično, a selektor Ivaylo Petev dobio je mnogo poruka podrške i čestitki upućenih na račun igre i postignutih rezultata naše selekcije. Petev se zahvaljuje svima i ističe da on od početka ima povjerenje u igrače i insistira na zajedništvu jer jedino tako možemo napredovati i ostvariti zacrtani cilj. Najzad, i ostvareni rezultati su plod uzajamnog poštovanja i jedinstva koje vlada u timu”, saopšteno je iz Nogometnog saveza BiH.

Iz NS BiH poručuju i kako selektor nema vremena za opuštanje, već da se odmah okrenuo završnim susretima u grupi koji nas očekuju u novembru. Zmajevi će, podsjetimo, 13. i 16. novembra dočekati Finsku i Ukrajinu u Zenici.

PODIJELI